taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
untold cluj cazare teapa

Un țepar cu locuri de cazare la Cluj pentru Untold a ajuns pe mâna polițiștilor, câți naivi a tras pe sfoară

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat şi reţinut pe 11 septembrie, pentru 24 de ore, un bărbat de 34 de ani din municipiul Cluj-Napoca.

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune – 21 de acte materiale, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada 27 ianuarie – 24 iunie 2019, folosind anunţuri prin internet privind închirierea unor apartamente cu ocazia festivalului Untold 2019, a indus în eroare mai multe persoane de la care a încasat diverse sume de bani, promiţându-le închirierea unor apartamente pe perioada festivalului. La momentul în care părţile vătămate s-au prezentat la adresa respectivă, folosindu-se de diferite pretexte mincinoase, bărbatul nu le-a mai pus la dispoziţie apartamentele.

Prejudiciul cauzat de acesta se ridică la suma 30.551 de lei şi 550 de euro şi nu a fost recuperat.

La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

sus(10)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns