taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
politist mita sofer masina

Un tânăr sincer din Panticeu: a recunoscut în fața polițiștilor că a băut și că nu are permis

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliţie Rurală Dej au oprit la data de 17 iunie pentru control un autoturism care se deplasa pe DJ161, pe raza comunei Panticeu, județul Cluj.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la volanul autoturismul se afla un tânăr de 21 de ani, din comuna Panticeu, care le-a declarat verbal polițiștilor faptul că nu posedă permis de conducere și că a consumat alcool înainte de a se urma la volan.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cele relatate de tânăr se confirmă.
Totodată, testarea acestuia cu aparatul etilotest a relevat o concentrație de 0.19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehiul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

foto: arhiva

sus(3)jos(0)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?