taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
barbat trist

Un tânăr și-a furat prietenul, la Bonțida

Un bărbat din Bonțida care a plecat de acasă pentru câteva zile a avut surpriza neplăcută să constate că în lipsa lui, cineva i-a pătruns în gospodărie și l-a lăsat fără bani.

Poliția din comună a fost sesizată despre furt pe 11 februarie, iar oamenii legii au intrat în alertă. În cursul zilei de joi, 13 februarie, a fost găsit și făptașul. Acesta este un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Livada, comuna Iclod.

Cei doi se cunoșteau, iar hoțul știa exact unde sunt banii: în beciul casei. A fost sustrasă o sumă în lei și euro în valoare de aproximativ 90.000 de lei (60.000 de lei și 5.600 euro. Doar o parte din bani au fost recuperați, adică 20.000 de lei și 4.000 de euro.

Polițiștii l-au reținut pe făptaș pentru 24 de ore, iar judecătorii urmează să dispună vineri noi măsuri, arestarea preventivă pentru 30 de zile sau controlul judiciar.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

foto: arhiva

sus(34)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns