hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

politia rurala

Un tânăr pe moped a provocat un accident la Jucu

Un tânăr de 16 ani din comuna Jucu este cercetat de poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla pentru conducere fără permis.

Pe 7 octombrie, în jurul orei 12.30, poliţiştii au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs pe D.J. 109 D, pe raza localităţii Jucu, judeţul Cluj, eveniment în care au fost implicate un moped şi o autoutilitară.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul care a condus mopedul şi a provocat evenimentul rutier nu este deţinător de permis de conducere.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

foto: arhiva

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns