taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
gheorghe raus gherla utf

Un tânăr orfan din Gherla, admis la două facultăți la Cluj

O surpriză foarte plăcută a făcut Gheorghe Raus, un tânăr din Gherla, după ce a fost admis recent la două facultăți din Cluj.

Adolescentul de 18 ani, absolvent al Liceului Tehnologic din Gherla, este beneficiar în cadrul Unităților de Tip Familial din oraș. El a dovedit, cu toate greutățile pe care viața i le-a adus de la o vârstă fragedă, că poate fi învingător, că nu are opreliști, că poate mult. Este un tânăr aparte, pasionat de lectură și muzică, cuminte, respectuos și implicat în toate activitățile din centru.

Ghiță, așa cum îi spun apropiații, a fost un elev extrem de silitor, perseverent și dornic de cunoaștere pe parcursul celor 12 ani de școală.

„După ce a depus maximă străduință și a obținut rezultate deosebite la bacalaureat, a fost admis la două facultăți importante din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) respectiv Facultatea de Sociologie și Asistență Socială. Reușita este cu atât mai mare cu cât a fost admis pe pe locurile fără taxă.

„Felicitări, Ghiță! Ai demonstrat că numai învăţând și muncind poți reuși în viață. Suntem foarte mândri de tine, ne-ai făcut o mare bucurie! De azi ești student la UBB Cluj. Să ai succes deplin în noua etapă a vieții, să rămâi același tânăr bun și înțelept, să continui să înveți cu aceeași determinare pentru a-ți atinge visul!”, i-a transmis tânărului DGASPC.

sus(59)jos(1)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?