taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor mariflor gherla locuri de munca sofer angajare dej cluj
ghirolt bata

Un tânăr lovit de un localnic cu o bâtă la Ghirolt a chemat poliția, s-a deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizați pe 28 noiembrie, în jurul orei 11.25,  de către un tânăr de 29 de ani, din comuna Aluniș, cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 11.00, acestuia i-ar fi fost aplicate lovituri de către un bărbat, în timp ce se afla pe un teren agricol de pe raza localității Ghirolt.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că în urma unor discuții în contradictoriu, un bărbat de 43 de ani, din comuna Iclod, i-ar fi aplicat tânărului lovituri în zona membrului superior stâng și a membrului inferior stâng cu un obiect contondent.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Bărbatul agresat a povestit că circula cu un tractor, iar omul i-a reproșat că circulă pe un drum care ar fi proprietate privată. „Prima dată m-a lovit, apoi m-a amenințat, având în mână o secure”.

sus(1)jos(21)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns