taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
lumanare noapte

Un tânăr drogat a provocat un accident în Mureș și a fugit, a lăsat în urma lui un băiat de 17 ani mort

Polițiștii din Târgu Mureş au reţinut miercuri, pentru 24 de ore, un tânăr de 23 de ani, cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier. Ulterior instanţa de judecată a dispus faţă de acesta măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

În seara zilei de duminică, în jurul orei 23.10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Voinicenilor din municipiul Târgu Mureş.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, un tânăr de 20 de ani din comuna Ceuaşu de Câmpie, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Târgu Mureş-Ceuaşu de Câmpie, pe fondul vitezei excesive, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula în faţa sa şi care ar fi efectuat o manevră de întoarcere fără a se asigura corespunzător. Ulterior, tânărul de 20 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, mașina a părăsit șoseaua și a lovit un cap de pod și gardul unui imobil.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, de 20 de ani, precum şi decesul unui tânăr de 17 ani, din aceeași localitate, pasager în autoturismul respectiv.

După producerea evenimentului, autoturismul care ar fi efectuat manevra de întoarcere, a părăsit locul accidentului, ulterior, în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, acesta a fost găsit abandonat, pe o stradă din apropierea locului producerii accidentului.

Ca urmare a activităţilor specifice, poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului, în persoana unui tânăr, de 23 de ani, din Târgu Mureş.

Au fost efectuate verificări în bazele de date, poliţiştii constatând faptul că tânărul are dreptul de a conduce suspendat pentru săvârşirea unei alte abateri la regimul rutier.

În urma testării cu aparatul Drugtest, acestuia i-a rezultat o valoare pozitivă pentru consum de substanţe psihoactive, motiv pentru care a fost transportat la unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice.

Pe 21 octombrie, faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar apoi a primit arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de conducere suspendat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

sus(1)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns