taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
dj roberth j vibe fesztival

Un tânăr DJ din Gherla mixează din nou la Vibe Festival, vestea a primit-o live pe internet

Este pentru a doua oară când Robert Lapoși, un tânăr de 20 de ani din Gherla, va urca pe scena Vibe Festival, la Târgu Mureș.

Anul trecut m-am înscris la concurs și am câștigat, a fost o experiență unică, mai ales că am avut prietenii alături, care m-au susținut. Apariția de atunci mi-a adus 1000 de fani pe Facebook, iar toamna trecută am fost invitat să mixez într-o seară în clubul Afert Eight din Cluj. Anul acesta s-a înscirs din nou la concursul pentru DJ de la Vibe Festivalm însă rezultatul a întârziat să apară. Asta m-a întristat și am ănceput chiar să mâ îndoiesc de performanțele avute vara trecută. Mi-a fost alăaturi o prietenă, care la un moment dat mi-a zis că de ziua îndrăgostiților o să mă caute cineva. Eu am grezut că e o glumă, dar în acea zi, pe când eram la masă, am aflat că mă caută niște persoane.

Când am deschis ușa, am văzut-o pe prietena mea și pe doi băieți care filmau cu telefonul mobil și transmiteau pe pagina oficială a festivalului, în direct. De la ei am aflat, spre marea mrea surprindere și bucurie,  că sunt invitat special să deschid festivalul din 2019 și mi-au înmânat badge-ul oficial de artist! Nu mi-a venit să cred, eu, dintr-un băiat oarecare, să ajung să deschid un festival și să pun muzică pe aceeași scenă cu artiști ca Modsep sau Lost Frequencies! Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și sper să ajung cât mai sus posibil!”

dj roberth j vibe festival

DJ Roberth J va urca pe scenă în deschidere la vibe Festival pe 3 iulie, de la ora 23.

vibe fesztival 2019 marosvasarhely targu mures

Când se întâmpla și minuni – un DJ din Gherla a fost selectat să mixeze pe scenă la Vibe Festival la Târgu Mures – cum a fost VIDEO

sus(5)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns