taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
disparut recea cristur dancus

Un tânăr din Recea Cristur e dat dispărut

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, a plecat de la locația în care acesta lucra ca și îngrijitor de animale, din comuna Recea-Cristur, fără a se mai întoarce.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 19 septembrie 2021, în jurul orei 15, Dănucuș Ioan Radu, în vârstă de 27 de ani, a plecat de la locația în care acesta muncea și locuia, din comuna Recea-Cristur, județul Cluj, însă nu s-a mai întors și nu a mai putut fi contactat.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativ 1.72 metri, greutate aproximativ 65 – 70 kg, ochi căprui, părul șaten, forma feței ovală.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o bluză de trening de culoare albastru închis, cu dungi de culoare albastru deschis, pantaloni de stofă de culoare închisă, o haină din fâș albastră cu motive de culoare roșie, fiind încălțat cu o pereche de cizme din cauciuc. Totodată, pe cap purta o șapcă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

sus(1)jos(0)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?