hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

politia

Un tânăr din Gherla, neînfricat pe ATV, oprit de polițiști la Bonț. A crezut că noaptea nu îl vede nimeni

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au depistat un tânăr, de 16 ani, care conducea un ATV neînmatriculat și fără a avea permis de conducere.

Marți, 3 aprilie, în jurul orei 21:15, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au depistat un tânăr, de 16 ani, din municipiul Gherla, județul Cluj, care conducea un ATV pe raza localității Bonț.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că ATV-ul condus de către tânăr nu este înmatriculat, iar el nu deține permis de conducere.

Tânărul este cercetat de polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

sus(15)jos(8)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns