angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

ipj cluj felicitat barbat gherla

Un tânăr din Gherla care a imobilizat o hoaţă în Cluj, felicitat de poliţişti – FOTO

Un tanar din Gherla care se afla intr-un troleibuz, in Cluj-Napoca, a avut spirit de reactie: observand o femeie care fura un portmoneu, a imobilizat-o pana la venirea politiei.

Tânărul a fost invitat joi, 2 februarie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, unde a fost felicitat pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

galerie foto: imagini de la festivitate

galerie foto gherlaPentru conduita adoptată și promovarea actelor de acest gen, tânărul a fost invitat la sediul unității de poliție unde, în semn de apreciere, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj și prefectul județului Cluj i-au înmânat o diplomă în prezența participanților la ședința de evaluare a activităților instituției.

Pe 30 ianuarie 2017, tânărul din Gherla a acordat sprijin intervenţiei poliţiei în cazul unei fapte de furt. În timp ce se afla într-un troleibuz,  a imobilizat și predat polițiștilor o femeie care ar fi sustras un portmoneu din geanta unei femei. Infractoarea, de 59 ani din Satu Mare, a fost reținută pentru 24 ore, fiind bănuită de furt calificat, iar apoi s-a dispus continuarea cercetărilor sub control judiciar pentru 60 zile.

Poliţia clujeană transmite mulţumiri cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii și vin în sprijinul oamenilor legii.

sus(43)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns