taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
inecat elvetia

Un tânăr din comuna Iclod a murit în Elveția, abia împlinise 18 ani – VIDEO

Destin tragic pentru un tânăr din localitatea Orman, comuna Iclod. Fost elev la Liceul Tehnologic din Gherla, Vasile și-a sărbătorit în luna iunie majoratul, iar apoi a plecat în Elveția, la muncă. N-a mai apucat să se bucure de frumusețea vieții.

Potrivit poliției elvețiene, duminică după-amiază, tânărul român s-a dus cu niște prieteni la baie, în stațiunea Baldegg.

Deși nu era un bun înotător, după cum au declarat prietenii acestuia, la orele amiezii, tânărul s-a aventurat în lacul din apropiere, care are pe alocuri adâncimi ce depășesc 60 de metri. La un moment dat, Vasile a dispărut sub luciul apei.

baldegg lac elvetia

foto: blick.ch

Cei aflați în apropiere au dat imediat alarma, iar un salvamar s-a scufundat în căutarea lui. A găsit trupul la o adâncime de aproximativ 7 metri metri și l-a scos la suprafață.

Între timp a sosit și un elicopter de la Swiss Air-Rescue.

S-au efectuat manevre de resuscitare, care din păcate au rămas fără rezultat. În cele din urmă a fost declarat decesul.

vasile inecat„Când o ființă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem doar niște trecători prin viață. Ai plecat dintre noi, de ce așa? O știe numai Dumnezeu🙏🙏🙏 Dumnezeu să ne întărească pe toți”, a fost mesajul transmis de rudele tânărului pe rețelele de socializare.

video în continuare

sus(0)jos(15)

Lasă un răspuns