hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

reteta medicala medic doctor

Un tânăr din Cluj s-a transformat în „medic de familie” – făcea afaceri cu adeverințe medicale pentru motivarea absențelor

Doi ani de zile a vândut un tânăr din Cluj adeverințe medicale false. Afaceristul de ocazie a fost prins de polițiști, după ce zeci de elevi și-au motivat absențele la școala cu documentele prețioase.

Luni, 5 martie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au făcut două percheziții în Cluj-Napoca, având informații că un tânăr de 18 ani comercializează adeverințe medicale.

Din verificări a rezultat că începând cu anul 2016, adolescentul ar fi emis adeverințe medicale false pe bandă. Tânărul întreprinzător folosea formulare asemănătoare cu cele de la medicii de familie și a contrafăcut ștampile și parafe pentru a le autentifica. Adeverințele erau folosite de elevi pentru motivarea absențelor la școală.

Potrivit informațiilor obținute în anchetă, adeverințele au fost vânute elevilor din Cluj-Napoca.

La percheziții s-au găsit sisteme informatice, imprimantă, tipizate de adeverințe medicale necompletate sau adeverințe medicale care aveau aplicate ștampile și parafe.

In baza celor constatate, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți, 6 martie, Parchetul de pe pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.

sus(4)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns