alegeri europarlamentare 2019 psd gherla cluj
alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej vintage pub de vanzare gherla local dej cluj

politia noaptea

Un tânăr de 20 de ani din Cluj a provocat un accident mortal în Mureș

Un bărbat a murit și altul a fost rănit în urmă unui accident rutier produs luni seara în județul Mureș.

Potrivit polițiștilor, pe 15 octombrie, în jurul orei 20, pe șoseaua Deda – Toplița, la kilometrul 139 + 80 m, în afara localităţii Gălăoaia, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns la un moment dat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din comuna Răstoliţa.

În urmă accidentului a rezultat decesul bărbatului de 49 de ani şi rănirea uşoară a unui bărbat de 51 de ani, din comuna Răstoliţa.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

foto: arhiva

sus(0)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns