taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
accident dumbrava cluj tir fiat

Un tânăr de 20 de ani a murit în accident pe șoseaua Cluj-Oradea, la Dumbrava

Un grav accident de circulație, în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața, s-a produs sâmbătă dimineața în jurul orei 8 pe șoseaua Cluj-Napoca – Oradea.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism marca Fiat Punto, înmatriculat în județul Mureș, un tânăr de 20 de ani din comuna Mănăstireni, județul Cluj, care se deplasa din direcția Oradea spre Cluj-Napoca, în afara localității Dumbrava, ar fi întrat în coliziune cu parapeții de pe partea dreaptă a drumului.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un ansamblu de vehicule, care se deplasa pe sensul opus.

accident dumbrava

Au fost solicitate ajutoare și a intervenit un echipaj de descarcerare ale pompierilor de la ISU Cluj, un echipaj medical SMURD și o Ambulanță.

La locul accidentului au fost găsite cele două autovehicule avariate și tânărul fără semnale vitale, pentru care s-au efectuat manvere de resuscitare timp de aproape o oră, însă fără rezultat, astfel că a fost declarat decesul.

Înaintea sosirii forțelor alertate, la fața locului s-au oprit un echipaj de ambulanță aflat în deplasare la altă misiune și un medic clujean. Aceștia au acordat primul ajutor calificat din primele momente după accident, până la sosirea echipajelor specializate, care au continuat aplicarea suportului vital avansat.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, cu rezultat negativ.

Traficul în zonă s-a desfășurat alternativ până la terminarea cercetărilor și degajarea drumului.

  • știre în curs de actualizare
sus(0)jos(5)

Lasă un răspuns