hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

politia

Un tânăr băut și fără permis, urmărit de poliție, rănit dupa ce a făcut accident la Bogata, în Vad

La 19 ani, după o chefuială că la carte, un tânăr s-a urcat la volan. Urmărit de poliție, a provocat un accident și a luat-o la fugă, deși era rănit.

S-a întâmplat pe 7 aprilie, în jurul orei 19,30, când tânărul din satul Bogata de Jos, comuna Vad, a trecut pe lângă polițiști și nu a oprit, deși aceștia i-au făcut semn în acest sens.

A urmat o urmărire că-n filme, cu sirene, iar la un moment dat, adolescentul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar mașină a lovit un cap de pod. Tânărul a luat-o apoi la fugă, desi era rănit ușor.

Prinderea nu a durat mult, iar la verificări, polițiștii au constatat că curajosul șofer nu avea permis de conducere și era și băut. În urmă testării a rezultat o alcolemie de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul este cercetat acum de polițiști pentru patru infracțiuni – conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducere sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și vătămare corporală din culpă.

Tânărul a fost reținut marti, 10 aprilie, pentru 24 de ore.

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns