taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
telefon google maps

Un tânăr a trecut ilegal frontiera din Austria și Ungaria să ajungă la iubita din Gherla, folosind Google Maps, ce l-a trădat

Un tânăr de 20 de ani a fost trimis în judecată pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, informează clujust.ro.

Totul s-a întâmplat în perioada stării de urgență, în luna aprilie 2020. Tânărul originar din județul Bihor, aflat la muncă în Austria, a trecut ilegal două granițe, cea dintre Austria-Ungaria și Ungaria-România,  pentru a scăpa de carantină și a ajunge la iubita lui din Gherla, județul Cluj.

Încercarea i-a reușit până în România, în localitatea Santăul Mare din comuna Borș, unde tânărul a fost prins, în timp ce se pregătea să ia un autobuz spre Cluj. El a devenit suspect când i s-a cerut declarația pe propria răspundere și nu o avea.

Tânărul nu a recunoscut inițial că vine din străinătate și a declarat că a luat un autobuz din Oradea spre Gherla, unde locuiește prietena sa, dar a constatat că a urcat în autobuzul greșit. Așa că ar fi coborât în Santăul Mare, de unde a comandat un taxi, care să-l ducă înapoi în Oradea.

Dar la percheziția corporală a fost dat de gol de obiectele găsite asupra lui: euro, forinți, un bon fiscal, bilet de tren și o sticlă de Cola luate din Ungaria.

Prins cu mâța-n sac, tânărul a recunoscut că a venit din Austria, unde i-a expirat contractul de muncă și că a vrut să evite carantina de 14 zile. El a povestit că a trecut granițele fără probleme, folosind aplicația Google Maps.

Pentru fapta sa, Judecătoria Oradea i-a aplicat la începutul lunii octombrie o amendă de 1400 de lei, corespunzătoare unui număr de 140 de zile amendă.

foto: arhiva

sus(33)jos(17)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?