mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
benzinarie alimentare pompa combustibil

Un tânăr a pus numere false la mașină și a luat la rând benzinăriile din județ

Un șofer a găsit soluța ideală pentur a se plimba cu mașina, fără să scoată un ban din buzunar: a pus numere false la mașină și a luat la rând benzinăriile din Cluj.

Tânărul de 27 de ani, din Cluj-Napoca, este bănuit că pe 7 februarie, în jurul orei 18, s-ar fi deplasat într-o stație peco de pe raza comunei Florești, respectiv DN1E60, cu un autoturism pe care avea aplicate numere false de înmatriculare și a alimentat combustibil în valoare de peste 300 de lei, iar apoi a plecat fără să plătească.

Prin același mod de operare, aceeași persoană ar fi săvârșit și alte infracțiuni asemănătoare pe raza municipiilor Cluj-Napoca, la Dej și în comuna Apahida, cazuri în care se continuă cercetările pentru administrarea probatoriului.

Pe 8 februarie, polițiștii din Florești, cu sprijinul polițiștilor Biroului Rutier, au depistat și reținut pentru 24 de ore bărbatul bănuit de comiterea furturilor iar apoi magistrații au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

În acest caz se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

foto: arhiva

sus(3)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns