taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
parasutism luncani cluj avion

Un tânăr a murit la Luncani, Cluj după un salt eşuat cu paraşuta de la 3000 de metri – VIDEO

Un barbat in varsta de 27 de ani si-a pierdut viata sambata, la aerordomul din Luncani, comuna Luna, aflat in sudul judetului Cluj, la limita cu judetul Mures.

Din primele informatii, tanarul, Vlad Lupas, efectua un salt cu parasuta dintr-un avion.  Potrivit Agerpres, saltul a avut loc de la o altitudine de 3000 de metri, iar conform unor surse citate de Antena3, parasuta s-ar fi deschis in avion si l-ar fi impins pe barbat in gol.

vlad lupas parasutist clu javion

foto: Vlad Lupas, salt din avion / Facebook

Se pare ca un sofer l-ar fi gasit pe tanar prabusit la pamant, in apropierea unei sosele. Medicii sositi la fata locului au constatat decesul.

vlad lupas mort parasuta cluj luncani saladboxBarbatul decedat era parasutist amator. Vlad Lupas, asociat la firma SaladBox, era casatorit, avea doi copii, iar sotia era gravida cu al treilea. Era absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie din Cluj.

Politia a inceput o ancheta in acest caz, pentru a stabili imprejurarile exacte in care s-a produs evenimentul.

foto: lacluncani.ro, linkedin.com

video: imagini de la locul incidentului

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns