mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
accident bistrita

Un tânăr a murit în accident la Bistrița după ce s-a izbit cu mașina de un stâlp, ar fi amenințat că se sinucide – VIDEO

La 21 de ani, un tânăr din Bistrița și-a luat adio de la viață.

Era ora 3 a nopții de vineri spre sâmbătă, când tânărul conducea un autoturism pe o stradă din municipiu, situată sub o pasarelă de trecere peste calea ferată, în apropiere de magazinul Dedeman.

Din cauza vitezei mari, șoferul a scăpat bolidul de sub control și s-a izbit violent de un stâlp de sustinere a pasarelei.

accident bistrita

La accident au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor, poliția și echipaje medicale. Echipajele de intervenție au găsit victima inconștientă, în afara autoturismului. Medicul care a încadrat echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să declare decesul bărbatului, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

La fața locului nu au fost identificate urme de frânare.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier.

Tânărul s-ar fi certat cu prietena și ar fi anunțat-o la telefon că se va sinucide, scrie bistriteanul.ro. În același loc și-au încheiat socotelile cu viața alți doi bărbați, numai în acest an, prin aceeași metodă.

Localnicii sunt îngroziți de acest fenomen și spun că poate ar fi potrivit ca autoritățile să monteze în apropiere praguri de viteză, iar pe stâlpul morții, amortizoare de cauciuc.

video în continuare

sus(2)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns