taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
masina politie

Un tânăr a lovit o țeavă de gaz la Răscruci, iar apoi a abandonat mașina, avea și motiv

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizați luni, 2 august,  în jurul orei 11.40, despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Răscruci.

O mașină a lovit o conductă de gaze, iar conducătorul autoa părăsit locul accidenului, după care a abandonat mașina.

Oamenii au sunat la 112 și a intervenit o autospecială. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 11.30, iar la fața locului a fost găsit un autoturism avariat, fără ocupanți în acesta, și o conductă pentru distribuția de gaze avariată.

Pompierii au asigurat măsuri de limitare a scăpărilor de gaze naturale și de prevenire a incendiilor, până la sosirea echipei distribuitorului de utilități. Operațiunile au durat aproximativ 40 de minute.

Verificările derulate de polițiști au condus la identificarea și depistarea, în aceeași zi, de către polițiștii din Bonțida, a unui tânăr în vârstă de 22 de ani, bănuit de conducerea autoturismului implicat în evenimentul rutier.

În cauză sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cel în cauză având dreptul de a conduce suspendat.

sus(13)jos(1)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?