taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto

Un descântator-minune prins după ce a dat o țeapă de 2000 de lei la Mociu

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida – Post Poliție Comunal Mociu au reținut joi, 16 mai, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Pentru probarea activității infracționale, polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict.

Bărbatul în vârstă de 63 de ani, din județul Galați, a fost depistat pe raza comunei Mociu în timp ce primea 2.000 de lei, bani marcați, de la persoana vătămată – un bărbat, de 82 de ani, din comuna Mociu.

Conform investigațiilor, cel în cauză ar fi solicitat bani/alte bunuri de la persoană vătămată, în schimbul unor promisiuni de tămăduiri, descântece, binefaceri.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, faptă prevăzută de Codul penal.

foto: arhiva

sus(1)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns