alegeri europarlamentare 2019 psd gherla cluj
alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej vintage pub de vanzare gherla local dej cluj

accident rascruci volkswagen

Un șofer si-a facut praf mașina de un microbuz în accident la Răscruci: „Mi-a intrat soarele în ochi!” FOTO

Călătorii dintr-o cursa regulată de persoane, care circula miercuri după-amiază de la Cluj-Napoca la Gherla, au fost bine zdruncinați după impactul cu un autoturism.

În jurul orei 16, microbuzul Bus-Trans, condus de un șofer din Gherla, a oprit într-o stație la Răscruci, iar din spate, un șofer din localitate, care circula cu un autovehicul marca Volkswagen, pe aceeași direcție, l-a lovit în plin.

Mașina s-a făcut praf în urma impactului, însă șoferul a scăpat teafăr. „Mi-a intrat soarele în ochi!”, a explicat el cele întâmplate.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, doar cu pagube materiale. În mod surprinzător, microbuzul a fost foarte ușor avariat în partea din spate, sub care a intrat mașina.

In mijlocul de transport se găseau în jur de 20 de călători.

Cei doi șoferi au încheiat amiabil accidentul.

accident bustrans rascruci

sus(3)jos(16)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns