mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
accident dej rasturnat rugasesti cluj

Un șofer s-a răsturnat cu mașina la coborârea de pe deal, la intrare în Dej, cum a reușit

Un conducător auto care circula joi dimineața la intrare în Dej, pe drumul care coboară de pe Dealul Florilor spre benzinăria OMV, a scăpat mașina de sub control.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 8, într-o curbă la stânga, pe strada Crângului. Șoferul, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Rugășești, județul Cluj, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției, mașina a părăsit șoseaua și s-a răsturnat la marginea pădurii Bungăr din apropiere.

În urma unui apel la numărul de urgență 112, la locul evenimentului a intervenit un echipaj cu modul de descarcerare al pompierilor de la Detașamentul din Dej, un echipaj medical SMURD și unul de Ambulanță.

La momentul sosirii forțelor de intervenție, pasagerii erau ieșiți din autoturism. Aceștia au fost consultați de echipajele medicale, în vederea acordării primului ajutor calificat, dar au refuzat transportul la spital.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest și a rezultat că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Participanții la trafic au comentat că drumul ar fi fost alunecos și că responsabilii cu starea drumurilor nu ar fi acționat în acest sens, punând în pericol șoferii.

sus(2)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns