hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident taga masina rasturnata logan

Un șofer s-a răsturnat cu mașina în Țaga

A doua zi de Paște a adus a doua mașină răsturnată la Țaga în doar 24 de ore, după accidentul asemănător produs duminică la ieșirea din sat spre Săntioana.

Luni după-amiază, un șofer care circula pe drumul spre Năsal, la un moment dat, din cauza faptului că nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a sarit cu mașina peste un dâmb de pe drum. Șoferul a tras tare de volan, iar mașina a părăsit calea de rulare și s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului.

accident taga masina rasturnata logan

Din primele informații, șoferul se afla singur în mașină și a scăpat teafăr în urma accidentului, reușind să iasă din autovehiculul rămas cu roțile în sus.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la locul accidentului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

sus(2)jos(12)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns