alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp psd alegeri europarlamentare 2019 gherla cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj angajare locuri de munca gherla sofer electronist calculator operator dej cluj

accident taga masina rasturnata logan

Un șofer s-a răsturnat cu mașina în Țaga

alegeri europarlamentare pmp traian basescu cristian vasile lungu

A doua zi de Paște a adus a doua mașină răsturnată la Țaga în doar 24 de ore, după accidentul asemănător produs duminică la ieșirea din sat spre Săntioana.

Luni după-amiază, un șofer care circula pe drumul spre Năsal, la un moment dat, din cauza faptului că nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a sarit cu mașina peste un dâmb de pe drum. Șoferul a tras tare de volan, iar mașina a părăsit calea de rulare și s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului.

accident taga masina rasturnata logan

Din primele informații, șoferul se afla singur în mașină și a scăpat teafăr în urma accidentului, reușind să iasă din autovehiculul rămas cu roțile în sus.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la locul accidentului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

sus(2)jos(12)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

Lasă un răspuns