taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
tir italia autostrada intoarcere

Un şofer român riscă o amendă de mii de euro în Italia pentru o manevră periculoasă pe autostradă – VIDEO

Un sofer de TIR din Romania a fost inregistrat pe camerele video de supraveghere pe autostrada A15 din Italia, intre La Spezia si Parma, in apropiere de iesirea din Pontremoli, in timp ce efectua o manevra care a pus in pericol circulatia celorlalti participanti la trafic, a anuntat miercuri, 27 iulie, politia italiana.

Barbatul in varsta de 30 de ani, aflat la volanul unui autotren lung de 18 metri, este cercetat pentru „atentat la siguranta circulatiei” de catre politia rutiera si risca o amenda de pana la 8000 de euro, suspendarea permisului de conducere si interdictia de a conduce timp de trei luni.

In timp ce circula pe autostrada, soferul si-a dat seama ca a luat-o pe un drum gresit. A oprit mai intai pe banda de urgenta si apoi a facut o intoarcere, stationand pe separatorul dintre sosele.

Alerta a fost data de participantii la trafic, iar ca urmare, anchetatorii au intrat pe fir, l-au identificat pe sofer pe baza imaginilor video.

video: camerele de supraveghere de pe autostrada si momentul manevrei

 

sus(2)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns