taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
politie sofer etilotest

Un şofer oprit de poliţişti a refuzat etilotestul. A fost dus la spital pentru probe biologice

Poliţiştii au oprit în trafic joi, în jurul orei 16, pe strada Codrului, un şofer. In momentul în care i s-a solicitat să sufle în etilotest, şoferul a refuzat, devenind recalcitrant.

Bărbatul a fost condus de poliţişti la spitalul municipal pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit unor martori ai evenimentului, şoferul implicat în eveniment ar fi un fost comandant al Poliţiei Gherla.

ACTUALIZARE

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Boie, a declarat vineri că acţiunea a avut loc ca urmare a unei sesizări făcute la Poliţia Gherla.

După refuzarea etilotestului, şoferul respectiv a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar în urma analizelor a rezultat că avea alcoolemie zero.

loading– ştire în curs de actualizare –

foto: arhiva

sus(26)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Curios. Despre hotul care a furat din scoli si spitale ce a fost arestat ieri nu ni se da nici un indiciu cine ar putea fi dar in cazul asta se da. Unui borfas i se pastreaza mai bine identitatea decat unui om cu o functie mai importanta in societate.

    sus(21)sus(4)

Lasă un răspuns