taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
oglinda rupta masina

Un șofer fără permis a provocat un accident pe strada Gării și a dispărut – FOTO

Un șofer care a produs un accident într-o noapte la Gherla a părăsit locul evenimentului. Păgubitul a putut doar să constate daunele.

Potrivit păgubitului, evenimentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.15. Un șofer care circula cu un taximetru pe strada gării, dinspre podul CFR spre stra Liviu Rebreanu, a acroșat o mașină marca Volkswagen, parcată pe marginea drumului.

Proprietarul se afla acasă și a auzit zgomotul produs de impact, dar când a ieșit afară din casă, nu mai era nimeni prin apropiere. „Mi-a rupt oglinda retrovizoare de la portieră și a frecat mașina pe partea laterală. I s-a rupt și lui oglinda și i s-a spart geamul de la portieră”, a povestit omul.

masina frecata gherla

Cazul a ajuns la poliție, iar activităţile desfăşurate de poliţişti au condus la identificarea persoanei care a condus autoturismul. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Gherla, care nu deţine permis de conducere.

S-a stabilit că șoferul a părăsit locul producerii accidentului, iar în acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită Codul penal.

sus(9)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns