taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
accident bistrita

Un sofer din Gherla face de mai bine de un an naveta la Politia Bistrita pentru o dovada auto – VIDEO

Un bărbat din Gherla este nevoit să meargă în fiecare lună 150 de kilometri până la Poliţia Bistriţa şi înapoi, pentru a primi dovada cu care să îşi poate conduce maşina. Asta se întâmplă de un an şi jumătate, de când poliţia bistriţeană anchetază un accident de circulaţie cu trei maşini

în care a fost implicat bărbatul. Acesta suspectează că cercetările se prelungesc din cauză că un alt şofer implicat în accident este poliţist. Imaginile suprinse de o cameră de supraveghere contrazic primele concluzii ale anchetatorilor, scrie ziuadecj.ro.

Bărbatul de 63 de ani din Gherla a fost implicat într-un accident în noiembrie 2012 pe DN 17, în judeţul Bistriţa Năsăud. De atunci, acestuia i-a fost reţinut permisul, dar are voie să conducă cu dovadă de la poliţie. Trebuie, însă, să facă lunar drumul Gherla-Bistriţa şi retur. E vorba de Florin Lerenţ, care explică de ce trebuie să facă naveta la Bistriţa: „De un an şi jumătate mă duc în fiecare lună la poliţie la Bistriţa unde mi se spune că nu a început urmărirea penală şi îmi pun viza”, arată el. „Să spună îs vinovat sau nu, să dea drumul la dosar la instanţă; tot întindem la infinit nu stiu de ce, să expire termenul de cercetare”.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Bistriţa Năsăud spun că finalizarea anchetei întârzie din cauza expertizelor din dosar şi recunosc că, uneori, procedurile sunt greoaie. „Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă sub supravegherea procurorului, urmând a se efectua la laboratorul de expertize criminalistice expertiza tehnică dispusă”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Virginia Roşca. „Îl asigurăm pe acest domn că i se va face dreptate cât mai repede, aceasta e procedura, uneori sunt proceduri greoaie”.

video: ziuadecj.ro

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns