hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

politie sofer etilotest

Un șofer beat a fost prins de polițiști de două ori în două ore, la Livada și Iclod. Curajosul a fost reținut

Faptul că l-a prins poliția o dată băut la volan nu l-a impresionat prea tare pe un șofer. Acesta a urcat din nou în mașină și a fost prins din nou. Văzând că nu ies la capăt cu el, polițiștii l-au reținut.

Prima dată s-a întâmplat miercuri, pe la ora 14,30. Șoferul de 37 de ani, din Baciu, a fost oprit de polițiști la Iclod. În urma testării, a rezultat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, omul a fost condus la unitatea medicală pentru prelevarea probelor biologice, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

S-a întocmit și un dosar penal, iar bărbatului i-a fost reţinut permisul de conducere.

După alte două ore, pe la 16,30, același șofer a fost oprit de poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla, conducând mașina prin Livada. A fost din nou testat, a rezultat o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Omul a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere fără drept de conducere și de această dată a refuzat să mai meargă la spital pentru probe biologice.

Ca urmare, polițiștii l-au reţinut pentru 24 de ore. Acum curajosul șofer este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

foto: arhiva

sus(4)jos(9)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns