locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

accident salatiu mintiu gherlii logan sant

Un șofer băut a provocat un accident la Salatiu

Un șofer care circula duminică prin Salatiu, în comuna Mintiu Gherlii a scăpat mașina de sub control și a provocat un accident rutier.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 15.15 și din primele informații, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, din Gherla, se afla singur în mașina care circula dinspre Mănăstirea spre Mintiu Gherlii. La un moment dat, omul a pierdut controlul volanului, a acroșat un autoturism parcat pe partea dreaptă a drumului, a mai rulat încă aproximativ 200 de metri, a părăsit șoseaua și a intrat într-un șanț de pe marginea drumului.

Polițiștii sosiți la față locului l-au testat pe șofer, rezultând că acesta consumase băuturi alcoolice. Aparatul etilotest a arătat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool ptur în aerul expirat.

Un echipaj medical de ambulanță de la Gherla s-a deplasat la accident, însă șoferul, care a fost rănit ușor, a refuzat spitalizarea.

Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea alcoolemiei în sânge.

sus(1)jos(11)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns