taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
accident scuter garaj gherla

Un șofer a pierdut controlul mașinii în parcul din Gherla și s-a izbit de un garaj

Viteza neadaptată a fost cauza unui eveniment rutier produs miercuri seara la Gherla, în jurul orei 23.30.

Un conducător auto în vârstă de 18 ani, din Gherla, care circula cu un autoturism pe strada Parcului, spre ștrand, într-o curbă la dreapta a scăpat mașina de sub control, aceasta a părăsit șoseaua și s-a izbit de poarta unui garaj de pe marginea drumului.

accident scuter garaj gherla

Impactul a fost atât de puternic încăt una dintre uși a fost smulsă din balamale, care s-au rupt.

În garaj se afla parcat un scuter, care a fost izbit de perete și a suferit multiple avarii: rezervor spart, carcasa crăpată, zgârieturi, furca, oglinzile, toba, stopuri îndoite etc. , potrivit proprietarului Acesta spune că valoarea scuterului era de 5500 de lei.

accident scuter garaj gherla

accident scuter garaj gherla

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Polițiștii sosiți la locul evenimentului l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea zero. Tânărul a fost sancționat cu  avertisment.

La Poliția Gherla au fost depuse la data de 7 octombrie două plângeri privind infracțiunea de distrugere, în legătură cu pagubele produse la garaj și la scuter.

sus(10)jos(8)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?