hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

accident cluj pompieri pieton mortal

Un șofer a omorât un om la Cluj, s-a urcat cu mașina peste el – VIDEO

Un om a murit marți la Cluj, în urma unui tragic accident.

În jurul orei 13, un bărbat de 49 de ani, din Cluj Napoca, la ieșire din parcarea unui imobil de pe strada Câmpul Pâinii, aflat la volanul unui Jaguar, ar fi efectuat viraj la stanga, peste marcajul continuu de pe șosea, fără să acorde prioritate de trecere unui bărbat care se afla în traversarea regulamentară a străzii.

Două echipaje de pompieri și un echipaj de terapie intensivă SMURD s-au deplasat de urgență la locul accidentului pentru a acorda asistență medicală victimei.

accident cluj campul painii pompieri

foto: Info Trafic jud Cluj

Persoana accidentată, un bărbat de 33 de ani din Florești, a fost extras de sub autoturism de către echipajele de pompieri. Pentru a ridica autovehiculul de la sol s-au folosit pernele de înaltă presiune.

Manevrele de resuscitare efectuate aproape o oră de echipajele SMURD și pompieri, din păcate, nu au readus semnalele vitale pentru bărbatul rănit în accident. În cele din urmă a fost declarat decesul.

În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

accident cluj pompieri politie pieton

video în continuare – atenție, imagini care vă pot afecta emoțional

 

sus(0)jos(12)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns