taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
accident piatra craiului tir sofer

Un șofer a murit strivit de roțile propriului TIR la Piatra Craiului

Un șofer și-a pierdut viața sâmbătă seara într-un în urma unui tragic eveniment.

Au fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul de ambulanță, ca urmare a evenimentului care a avut loc la coborâre de Piatra Craiului, pe E60.

Pompieriii au găsit la locul evenimentului un autotren oprit pe una dintre benzi și șoferul acestuia prins sub una dintre roțile vehicului.

Pompierii au calat roțile camionului și le-au ridicat de pe persoana respectivă, însă aceasta prezenta traume incompatibile cu viața.

Medicii sosiți la fața locului au declarat decesul. Conducatorul auto era un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Bucșani, judetul Dâmbovița.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că conducătorul unui autotren care se deplasa din directia Oradea înspre Cluj Napoca, a oprit pe partea carosabilă a DN1 E60 pentru a remedia defecțiuni tehnice ale vehiculului, în zona localității Bucea. În momentul în care se afla sub acesta, vehicul a pornit și s-a deplasat pe direcția înainte, iar conducatorul auto a fost prins între roțile acestuia.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

foto: Info Trafic jud Cluj

sus(14)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns