mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
accident huedin

Un șofer a murit în accident pe șoseaua Cluj-Oradea, la ieșire din Huedin

Un bărbat și-a pierdut viața într-un grav accident rutier, produs vineri la amiază pe șoseaua Cluj-Napoca – Oradea, la ieșirea din Huedin.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, din comuna Poieni, județul Cluj, se afla la volanul unui autoturism și circula spre Oradea. La un moment dat, din cauza faptului că nu a adaptat viteza, în condiții de drum umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în plin într-un autoturism care circula din sensul opus. Acesta era condus de un bărbat de 56 de ani, din județul Bihor.

La locul evenimentului au intervenit ecchipaje de descarcerare ale pompierilor, iar echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare în cazul bărbatului din mașina scăpată de sub control.

Din păcate, eforturile salvatorilor au rămas fără răspuns, iar în cele din urmaă a fost declarat decesul.

Circulația auto a fost blocată total în zonă până la terminarea operaținuilor de salvare și a cercetărilor făcute de polițiști pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

accident huedin

sus(18)jos(26)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns