hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

cluj politie smurd

Un șofer a decedat la volan în Cluj

Un bărbat a murit marți dimineața la Cluj, în timp ce se afla la volanul unei mașini.

Ambulanța de terapie intensivă SMURD a intervenit pentru a resuscita un bărbat care a suferit un stop cardiorespirator, în timp ce se afla la volanul unei mașini pe strada Plevnei, din municipiul Cluj-Napoca. Solicitarea venit în jurul 8.40, iar echipajul SMURD a încercat să resusciteze bărbatul mai bine de o oră. Semnalele vitale nu au mai putut fi readuse, iar medicul a declarat decesul la locul solicitării.

În jurul orei 10.15, poliția a fost sesizată de către un cadru medical cu privire la decesul persoanei, un pacient care preluat de pe strada Plevnei.

Bărbatul avea 61 de ani și locuia în Cluj-Napoca. În acest caz a fost înregistrat un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă.

foto: Info Trafic jud Cluj

sus(3)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns