taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
bani mita

Un polițist de la Gherla îmbiat cu o mită uriașă, cât de gras era plicul și cum a reacționat omul legii

Un polițist din Gherla a fost provocat să primească o mită uriașă, pentru a scăpa mai multe persoane de la închisoare. S-a întâmplat la începutul lunii octombrie, când o mamă a încercat să își salveze fiii.

Femeia a fost prinsă în flagrant, în timp ce voia să dea 10.000 de lei unui polițist de la Secția 7 Poliție Rurală Gherla, pentru ca acesta să aranjeze un dosar, astfel încât copiii femeii să scape de pedeapsa cu închisoarea.

La sfârșitul lunii septembrie, patru persoane din Silivaș s-au deplasat la Bonțida, unde au luat cu forța o tânără. Cazul a ajuns la poliție, iar oamenii legii au identificat în scurt timp autorii. Pe numele a trei suspecți s-au emis mandate de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate.

Femeia care a vrut să dea mită este cercetată acum pentru dare de mită și se află sub control judiciar.

Atitudinea avută de polițistul de la Gherla este demnă de laudă și demonstrează că în Poliția Română există oameni cu caracter, pentru care serviciul în interesul comunitătii este mai presus de interesul personal.

Potrivit Codului Penal, „lipsirea de libertate a unei persoane în mod ilegal se pedepsește cu închisoarea de la unu la 7 ani”.

sus(63)jos(61)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

  1. ... daţi numele, gradul şi compartimentul unde activează acest exemplu de poliţist... să-i dau numele, gradul şi funcţiile mai multor poliţişti corupţi, mincinoşi şi incompetenţi din Gherla.
    Poate e un fake news... că nu-i articol asumat...

    sus(26)sus(3)
  2. Acest domn in uniforma face Politia Romana de rusine,cum adica sa refuzi ceea ce de sute de ani este un "dar de drept"al autoritatilor?Va imaginati la cata presiune va fi expus,inclusiv sefii lui de la judet o sa l foloseasca in campanii?! ALOOOI,domnu'care refuza mita, de ce nu v ati ales alta meserie?Cum o sa se simta colegii dvs care accepta spaga.cand o sa dea ochii dimineatza la birou?Din mita aia se sustine economia,d le,se cumpara masini si case...Oare unde o sa ajungem cu asa hal de functionari?

    sus(30)sus(6)

Lasă un răspuns