locuri de munca fundatura iclod lacatus sudor gherla dej clj bontida
nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj
flori vanzare 8 martie gherla adp pret

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej cluj ospatar conte

femeie plaja bronz

Un pol de frumusețe naturală – salonul EVA Natural Beauty se deschide în Gherla – VIDEO (P)

Un nou salon pentru frumusețe corporală își deschide porțile la Gherla, peste doar câteva zile.

La salonul EVA Natural Beauty, o echipă de profesioniști asigură tratamente de epilare definitivă IPL, remodelare corporală, estetică facială și chiar bronzare organică braziliană, cu aparate de ultima generație în domeniu. În completare, oferă servicii profesioniste de masaj cu reflexoterapie și masaj profesionist de recuperare și relaxare.

salon cosmetica femeie

Deschiderea oficială are loc pe 9 iulie 2018, iar orarul este adaptat pentru domeniul frumusețe, chiar flexibil. Telefoanele pentru programări sunt deschise și prompte pentru a găși ora potrivită pentru fiecare.

Pentru a arunca o privire peste oferta salonului, puteți accesa www.evanaturalbeauty.ro. Aici se pot face programări online și se pot vedea ofertele promoționale. Doritorii care vor să afle și mai multe, sunt așteptați chiar la o cafea, pentru a face cunoștință cu noul salon și echipa.

Prezentarea noului salon a avut loc la Mariflor, unde în special reprezentantele sexului frumos au avut ocazia să afle mai multe despre ofertă. La finalul întâlnirii, doamnele și domnișoarele au avut parte de o surpriză din partea organizatorilor.

video în continuare

Va așteptăm să va programați din acest moment pentru a va descoperi frumusețea naturală și a ne descoperi pe noi, echipa Eva Natural Beauty. Va așteptăm cu profesionalism!

Salonul EVA Natural Beauty are sediul în Gherla, pe strada Vasile Alecsandri nr. 23, vis-a-vis de brutăria Glencora, telefoane 0770.281.467, 0770.283.144.

facebook Eva Natural Beauty și pe Facebook

sus(16)jos(8)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns