taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
florin boca pizza gherla

Un pizzer din Gherla a câștigat concursul Pizza Fest cu o rețetă secretă

Cele mai delicioase pizza din estul Europei s-au pregătit în weekendul trecut la Gradina Publică din Galați, la prima ediție Pizza Fest – East European Championship.

Întrecerea a reunit cei mai buni pizzeri din România, iar printre ei au fost nu doar români din toate colțurile țării, ci și italieni.

De la Cluj a fost prezent un singur concurent, Florin Marian Boca, din Gherla. El i-a impresionat pe jurați, încântați în primul rând de gustul perfect al aluatului, dar și de maturarea acestuia. Florin a dezvăluit că asta s-a datorat făinii de cea mai bună calitate, adusă din Italia și care deocamdată la noi nu se găseste.

Concursul s-a desfășurat pe trei categorii – Pizza Clasică, Pizza Gourmet și Pizza Margherita, iar pizzerul din Gherla a câștigat fără probleme locul 1 la Pizza Clasică.

florin boca gherla pizza fest galati

Juriul a fost format din doi membri care au stat în fața cuptorului unde se pregăteau produsele și alți șase membri care au degustat pizza, fără să vadă bucătarii.

Clasamentul final a arătat astfel:

Pizza Classică

  • locul I Florin Marian Boca
  • locul II Romano Antonino
  • locul III Florin Cazacu

Pizza Margherita

  • locul I Ionut Gabriel
  • locul II Romano Antonino
  • locul III Florin Cazacu

Pizza Gourmet

  • locul I Romano Antonino
  • locul II Florin Cazacu
  • locul III Bogdan-Alexandru Toader

pizza fest concurs galati

Așa cum era de așteptat, rețeta câștigătoare a pizzerului de 41 de ani din Gherla este secretă, dar pizza făcută de el poate fi gustată și apreciată acasă la Gherla, la Escape, unde lucrează de aproape doi ani. „Am acumulat o experiență de 15 ani în domeniu, din care șapte ani am lucrat la o pizzerie chiar în Italia, în Torino”, spune el. „Pentru acest concurs am primit sprijinul conducerii Escape Gherla, a lui Adrian Itu, care m-a învoit să particip din timpul de serviciu la acest concurs și m-a ajutat financiar cu deplasarea, trebuie să-i mulțumesc lui, dar și agenției PGM Romania”.

Trei diplome a primit Florin la finalul evenimentului, dintre care una de participare, una de curs pentru aluaturi și cea cu locul 1 la secțiunea pizza clasică. A primit cupa de învingător, dar și premiul, constând într-o croazieră pe mare în Grecia și Serbia.

Pentru el a fost primul concurs de acest gen, bifat cu succes, dar a deschis porțile și i-a dat încredere pentru următoarele provocări de gen. Astfel că, în luna octombrie, Florin va fi prezent la o nouă competiție, la Amsterdam, în Olanda.

sus(59)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns