hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon locuri de munca gherla dej cluj sofer distributie mariflor

mascati perchezitie cetancluj pedofil

Sex cu minori la Cetan – un PEDOFIL francez și-a găsit „Pește” la Dej. Un alt pedofil scăpat de Judecătoria Dej cu 3 luni închisoare – VIDEO

Un cetățean francez care este suspect de sex cu un minor a fost reținut de polițiștii de investigațîi criminale din Dej.

Între Crăciun și Anul Nou, francezul a contactat un tânăr de 27 de ani din Dej, care să îi găsească tineri pentru sex, contra cost.

Afacerea a dat roade, așa că în noaptea de Revelion, bărbatul de 61 de ani s-ar fi desfătat cu un copil de 13 ani, într-o locuință mai izolată din localitatea Cetan, comuna Văd, de lângă Dej, pe care a închiriat-o.

Pedofilul ar fi întreţinut relaţîi sexuale pe bani și cu alţi doi tineri, de 16 ani. Francezul i-a fotografiat pe cei trei minori în ipostaze indecente.

Sâmbătă, 6 ianuarie, poliţiştii de investigațîi criminale din Dej, însotiti de luptători de acţiuni speciale, au efectuat o percheziţie la imobilul din Cetan. De aici au ridicat unități centrale, stickuri de memorie și telefoane mobile, care urmează să fie expertizate.

video: imagini de la acțiunea polițiștilor

Francezul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej pentru luarea unei măsuri preventive.

„Peștele” de 27 de ani este cercetat pentru complicitate la infracţiunea de act sexual cu un minor.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, care nu este primul de acest gen la Dej.

SEX CU MINORI LA HOTEL IN DEJ

În februarie 2009, un alt francez, de 49 de ani, profesor doctor în astronomie, a fost prins de polițiști într-o cameră de hotel din Dej în timp ce întreținea relații sexuale cu doi băieți de 15 și 16 ani, ambii din Dej. Aceștia erau ademeniți prin parcuri cu cadouri.

Profesorul, pe numele lui Fayard Thierry Hubert Marie, filma scenele de sex și apoi le publica pe internet.

Procurorii au stabilit atunci că francezul venise în repetate rânduri la Dej, în cursul anului 2008, când a întreţinut relaţii sexuale cu doi minori, de 15 şi 16 ani.

Judecătoria Dej l-a condamnat pe pedofil la doar trei luni de închisoare cu executare, după care a fost eliberat și a dispărut în Franța.

pedofil francez tribunal cluj

foto: adevărul.ro

Sentinţa a fost atacată cu recurs atât de procurori, care a constatat că vinovatul a fost achitat greșit. În 2010, francezul a fost condamnat de Tribunalul Cluj, în lipsă, la 1 an și 6 luni închisoare.

Procesul a continuat, iar în 2011, francezul a primit o pedeapsă de 1 an cu suspendare.

Sentința Tribunalul Cluj din 14.11.2011

Solutia pe scurt: În baza art. 379 pct.2 lit.a C.pr.pen. admite apelurile declarate de inculpatul F.T.H.M. şi de către PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA DEJ împotriva sentinţei penale 427/17.06.2009 a Judecătoriei Dej, pe care o desfiinţează în întregime. Pronunţând o nouă hotărâre: Respinge ca inadmisibilă cererea de schimbare a încadrării juridice dată faptelor reţinute în sarcina inculpatului F.T.H.M., prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, din infracţiunea de deţinere de materiale cu caracter obscen în vederea publicării, prev. de art. 11 alin. 2 din Legea nr. 196/2003, în infracţiunea de corupţie sexuală, prev. de art. 202 C.pen. În baza art. 334 C.pr.pen., schimbă încadrarea juridică dată faptei reţinută în sarcina aceluiaşi inculpat prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, din infracţiunea de act sexual cu un minor, prev. de art. 198 alin. 3 C.pen., în două infracţiuni de act sexual cu un minor, prev. de art. 198 alin. 3 C.pen. (în raport de partea vătămată C.V.A.) şi de art. 198 alin. 3 cu aplicarea art. 41 alin. 2 C.pen. (în raport de partea vătămată F.R.) şi 2 infracţiuni de corupţie sexuală, prev. de art. 202 alin. 1 C.pen., toate cu aplicarea art. 33 lit. a C.pen. În baza art. 11 pct. 2 lit. a- art. 10 alin. 1 lit. d C.pr.pen., achită pe inculpatul sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de act sexual cu un minor, prev. de art. 198 alin. 3 C.pen. (în raport de partea vătămată C.V.A.) şi de art. 198 alin. 3 cu aplicarea art. 41 alin. 2 C.pen. (în raport de partea vătămată F. R.), precum şi sub asectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de materiale cu caracter obscen în vederea publicării, prev. de art. 11 alin. 2 din Legea nr. 196/2003.

În baza art. 202 alin. 1 C.pen., condamnă pe inculpatul F.T.H.M. la o pedeapsă de 9 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de corupţie sexuală, în raport de partea vătămată C.V.A. În baza art. 202 alin. 1 C.pen. condamnă pe acelaşi inculpat la 9 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de corupţie sexuală, în raport de partea vătămată F.R. În temeiul art. 33 lit. a C.pen. şi art. 34 lit. b C.pen. dispune contopirea acestor pedepse şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 9 luni închisoare, pe care o sporeşte cu 3 luni, în final inculpatul urmând să execute 1 (un ) an închisoare.

În baza art. 71 alin. 1 C.pen., interzice inculpatului drepturile prev. de art. 64 lit. a tz. a II-a C.pen., lit. d şi e C.pen., pe durata executării pedepsei principale. În baza art. 81 C.pen., dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei, pe durata unui termen de încercare de 3 ani, calculat în condiţiile art. 82 C.pen. În baza art. 71 alin. 5 C.pen., dispune suspendarea executării pedepselor accesorii, pe durata termenului de încercare. În baza art. 359 C.pr.pen., atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 83 C.pen., care atrag revocarea beneficiului suspendării condiţionate a executării pedepsei. În baza art. art.88 C.pen. deduce din pedeapsa rezultantă aplicată inculpatului timpul reţinerii şi arestării preventive, de la data de 23.02.2009, ora 22.00 şi până la data de 24.02.2009 ora 22:00, precum şi de la data de 25.02.2009 la 17.06.2009. În baza art. 169 C.pr.pen., dispune restituire către inculpat a lucrurilor ridicate cu ocazia percheziţiei corporale (inclusiv a telefonului marca Sony Ericsson), cu excepţia a două DVD-uri marca TDK şi MAMOREX (mijloace materiale de probă). În baza art. 17 alin 1 C.pr.pen., rap. la art. 348 C.pr.pen., cu aplicarea art. 998-999 C.civ., respinge ca neîntemeiată acţiunea civilă exercitată din oficiu în favoarea părţilor vătămate. În baza art. 191 alin. 1 C.pr.pen., obligă inculpatul la plata în favoarea statului a sumei de 3000 lei cheltuieli judiciare la fond. În baza art. 189 alin. 1 C.pr.pen., stabileşte în favoarea Baroului Cluj suma de 50 lei, reprezentând onorariul parţial cuvenit apărătorului desemnat din oficiu, av. Tudor Oniga. În baza art.192 alin.3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat în apel rămân în sarcina acestuia. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare cu părţile. Pronunţată în şedinţa publică din 14.11.2011.

sus(1)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns