irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
masina radar viteza

Un nou lot de vitezomani „premiat” la Jucu, polițiștii au ieșit cu radarul, s-a lăsat cu permise suspendate

Sâmbătă între orele 9-13, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj au desfășurat o acțiune punctuală pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, pe sectorul de drum DN1C E576, în zona localității Jucu.

Polițiștii au acționat cu precădere pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză. De asemenea, s-a pus accent și pe conștientizarea de către conducătorii auto și pasageri cu privire la importanța folosirii centurii de siguranță și/sau a altor dispozitive de retenție omologate.

În urma acestor activități, polițiștii au aplicat 67 de sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002, respectiv 52 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 7 pentru nefolosirea centurii de siguranță și 8 pentru alte abateri.

În cazul a șapte conducători auto care au fost depistați încălcând regimul legal de viteză, pe lângă sancțiunea principală, polițiștii au aplicat ca măsură complementară, reținerea permisului de conducere.

A fost reținut și un certificat de înmatriculare, în cazul unui autovehicul care avea inspecția tehnică periodică expirată.

angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns