taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
toapa elena ramona

Un militar aleargă 600 km pentru o polițistă bolnavă de leucemie

Ramona, o polițistă în vârstă de doar 20 de ani, a fost diagnosticată cu leucemie acută.

Orginiară din Albeni, județul Gorj, ea lucra la poliția din Capitală. Într-o zi, nu s-a simțit bine, avea temperatură, amețeli, dureri de cap. A crezut că poate a contactat noul virus, dar analizele făcute i-au adus o veste cutemurătoare.

A fost internată la clinica de hematologie din București. De ziua ei, în luna mai, apropiații, prietenii, colegii, s-au adunat și i-au cântat din fața spitalului, cu mesaje prin care să o încurajeze.

video în continuare

O campanie de ajutorare a tinerei, cu donații de sânge și strângeri de fonduri, a fost demarata în scurt timp, cu implicarea mai multor oameni cu suflet mare.

La mijlocul lunii iunie, Ramona a fost transportată cu avionul la o clinică din Italia, pentru tratament de specialitate.

avion smurd

De Ziua Drapelului Național, un militar și-a propus să se implice în acest caz de o manieră mai aparte. Laurențiu Cobzaru, de la centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”, Poliția Militară, a început pe 21 iunie o cursă de alergare pe o distanță de 600 de kilometri, de la Galați până la Satu Mare.

cobzaru laurentiu

Militarul este hotărât să alerge în jur de 100 de kilometri în fiecare zi, din dorința de a-i sensibiliza pe cât mai mulți oameni să se alăture campaniei de ajutorare.

laurentiu cobzaru

Miercuri seara el și-a programat să ajungă în județul Cluj, prin Geaca și Țaga, iar joi să plece de la Gherla spre Dej. Cursa se va termina pe 26 iunie, la Satu Mare.

Cei care doresc să se implice în acest caz și să doneze sânge, o pot face în țară la Centrele Județene de Transfuzie, cu specificarea donației pentru Țoapă Elena Ramona.

Tânăra are nevoie și de ajutor material pentru tratamentele și intervențiile chirurgicale care vor urma. Donațiile pot fi făcute în contul Raiffeisen Bank:
RO56RZBR0000060020615280,  deschis pe numele Țoapă Elena Ramona

sus(12)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns