hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

tanc tren militar mort alba iulia electrocutat

Un militar de la Turda a murit la Alba Iulia după ce s-a electrocutat la calea ferată, pe un convoi de tancuri – VIDEO

Un militar și-a piedut viața vineri dimineața în gara din Alba Iulia, în timp ce se afla pe platforma unui tren cu tancuri.

Potrivit alba24.ro, este vorba despre un subofițer, care venea cu convoiul de la Turda.

Un martor al evenimentului a povestit ca militarul a ieșit dintr-un tanc aflat pe platformă la calea ferată, moment în care s-a produs un arc electric.

video în continuare

Sursa citată mai scrie că tragicul accident s-a produs în timpul descărcării unor tancuri pentru parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj medical SMURD, care a constatat decesul militarului.

O anchetă urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia.

ACTUALIZARE

Militarul decedat este plt. Orosz Adrian, în varsta de 33 de ani. Acesta avea o fetiță, era angajat al MApN și a fost în teatrul de război din Afganistan.

Colegii militarului electrocutat vineri, care au fost de faţă în momentul producerii tragediei, în gara din Alba Iulia, ar putea fi înlocuiţi la ceremonialul dedicat Zilei Naţionale, informează Agerpres.

Militarul şi-a pierdut viaţa în timpul manevrării unui complex antiaerian Gepard. Din cauza greutăţii unui asemenea vehicul militar, s-a optat pentru transportul feroviar al convoiului cu aceste echipamente şi nu pe cale rutieră.

video în continuare

foto, video: alba24.ro

sus(0)jos(8)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

Lasă un răspuns