taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
remus lapusan pro romania

Un Guvern PRO România va asigura Venitul Minim de Criză pentru toți românii (PE)

Din păcate, indicatorii economici ne arată că țara se va prăbuși în 2021, dacă ne furăm în continuare singuri căciula, păcălindu-ne că situația globală va reveni la normal. Avem nevoie de măsuri ferme, decisive, pentru a trece peste criza ce abia a început.
În 2015, la finalul guvernării Ponta, deficitul țării era de doar 1 miliard de euro. În 2020, liberalii au bătut toate recordurile negative, cu un deficit de 20 miliarde! Cu alte cuvinte, au împrumutat atât de mult, încât vom plăti doar la dobânzi 1 miliard de euro în plus, an de an. Ce înseamnă asta pentru români? Da, din păcate, românii plătesc acești bani, nu Orban! Fiecare român va scoate, din propriul buzunar, 5300 lei pentru a susține acest deficit în 2021.

Mai mult, guvernul liberal, în loc să aloce fonduri pentru dublarea alocațiilor, mai adaugă 1,2 miliarde lei în Fondul de rezervă al prim-ministrului, în plină campanie electorală. Adică, banii copiilor au existat și există, doar că guvernul PNL i-a luat și i-a pus în pixul premierului, pentru a fi folosiți într-un mod discreționar.

Trebuie să fim conștienți că ne confruntăm cu trei crize în acest moment: economică, medicală și de educație. Dacă nu o rezolvăm pe prima, nu le rezolvăm nici pe celelalte și nu vom ieși la liman în 2021.

România are nevoie pentru anul 2021 de un premier și un guvern care să scoată România din criză. Acest premier este Victor Ponta, cel care a mai redresat România o dată după guvernarea dezastruoasă a PDL (acum PNL). O poate face din nou! De aceea, PRO România a propus un plan pentru ieșirea din criză care prevede cinci măsuri importante pe care românii se pot baza.
„Vrem ca oamenii cu venituri mici să știe că se pot baza pe programe concrete, foarte clare, foarte simple, care să-i ajute să treacă peste anul 2021. Propunem asigurarea unui venit minim de criză, cel puțin 2000 lei lunar pentru fiecare român și 1500 lei/membru de familie. Acest venit minim se calculează ca diferență dintre venitul realizat și nivelul garantat menționat și se acoperă în proporție de 50% prin bani și 50% prin tichete valorice. Această măsură se adresează oamenilor cu venituri mici, atât din țară, cât și din străinătate, și are ca scop asigurarea resurselor minime pe perioada crizei, deci merge țintit către persoanele care au în mod real nevoie de sprijin”, a explicat Remus Lăpușan, candidatul PRO România la Camera Deputaților.

PRO România are soluțiile pentru a trece cu bine peste anul 2021! Nimeni nu va fi lăsat în urmă: nici cetățenii, nici firmele!

Realizat de Media Genius srl la comanda Partidul PRO România – Cluj, cod mandatar: 11200008

(PE – publicitate electorală)

sus(0)jos(4)

Lasă un răspuns