angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca
alegeri presedinte pmp theodor paleologu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

pmp paleologu

Un ghimpe în spinarea PNL și USR la prezidențiale, candidatul-surpriză al lui Băsescu

Senatorul PMP Vasile-Cristian Lungu, președintele PMP Cluj, anunță că Theodor Paleologu, candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru președinția României va fi susținut la Cluj cu toate forțele.

Theodor Paleologu a fost anunțat duminică ca reprezentant al Partidului Mișcarea Populară la alegerile prezidențiale din această toamnă. Acesta intră în cursa pentru prezidențiale cu un profil diferit de restul candidaților dar și cu experiență politică, fiind în trecut ministru al culturii, deputat și ambasador.

Profesor, teolog și diplomat, Theodor Paleologu este o gură de aer proaspăt printre candidații celorlalte partide. După o analiză internă, Paleologu a rămas singurul candidat PMP pentru prezidențiale și se bucură de sprijinul tuturor conservatorilor din România. Senatorul Vasile-Cristian Lungu, președinte PMP Cluj, îl prezintă pe Theodor Paleologu ca un candidat puternic și deosebit în comparație cu ceilalți candidați datorită profilului domniei sale de om de cultură și creștin cu tradiție. Mai mult, Paleologu are o experiență bogată pe plan extern ca diplomat și politician fiind ambasadorul României în Danemarca și Islanda. A predat la universități din Berlin și Copenhaga și a participat ca cercetător în proiecte susținute de către universități de renume precum Universitatea Notre-Dame, NYU și Harvard. Theodor Paleologu a fost ministrul Culturii în anul 2008. A fost deputat din 2008 până în 2016 când a participat la alegerile legislative ca și candidat independent obținând un scor solid.

În 2014, la înființarea Partidului Mișcarea Populară, a părăsit PNL și s-a alăturat dreptei conservatoare. Acum a revenit ca și candidat la prezidențiale din partea Partidului Mișcarea Populară sub tutela lui Traian Băsescu.

Senatorul Lungu afirmă că valorile creștine și conservatoare ale Partidului Mișcarea Populară i se potrivesc mănușă lui Paleologu, astfel fiind unul dintre cei mai veritabili și bine pregătiți candidați pentru a câștiga un număr mare de voturi la alegerile prezidențiale din partea electoratului de dreapta.

sus(22)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns