taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
angajat serviciu

Un fund fin din primăria Gherla va sta pe un fotoliu de 14 milioane, „pentru relaxare”

Între cele mai recente cumpărături făcute de primăria Gherla  – din banii cetăţenilor, care îşi plătesc conştiincioşi taxele, impozitele ori amenzile, se numără un fotoliu din piele, pentru care instituţia a plătit aproape 14 milioane de lei vechi. Cât o leafă după o lună de muncă. Evident, nu  cât o leafă de primar.

Aflăm că scaunul directorial „Foster” cumpărat de primărie este din piele naturală de calitate, cu perne moi, capitonat după linia corpului. Scaunul este „ideal pentru persoanele cu multe responsabilităţi şi care îşi doresc ca atunci când ajung la birou să se simtă relaxate, fresh şi pregătite pentru ziua ce vine”.

Aflăm din descrierea produsului achiziționat că…

„Pielea naturală folosită pentru tapiţerie are multiple avantaje”, mai află curioşii din descrierea acestui scaun cu proprietăţi magice: „este plăcută la atingere, durabilă, se îngrijeşte uşor şi te scuteşte de neplăcerile supraîncălzirii, în urma unei şederi îndelungate.”

„Acest scaun confortabil este prevăzut cu funcţia multiblock, ceea ce înseamnă că te poţi lăsa pe spate şi apoi poţi fixa spătarul în orice poziţie îţi este mai confortabilă. Acest mecanism îl face special, fiind potrivit atât pentru muncă de birou, cât şi pentru momente de relaxare, când doreşti pur şi simplu meditezi, să citeşti o carte sau să asculţi muzică”.

Scaunul a costat cam cât o leafă mai modestă pe o luna: 1.379,21 lei şi a fost cumpărat la sfârșitul verii de la firma Global Network din Bucureşti.

Din descrierea produsului mai rezultă că acesta este pentru „persoanele care se respectă şi vor să se remarce„. Un indiciu destul de evaziv ca să lămurească lumea pentru cine e, dar convingător. Aşadar, e suficient să te respecţi și primești plocon fotoliul moale de 14 milioane. Nu este însă prea clar de ce ar avea nevoie un angajat din cadrul primăriei de relaxare la serviciu, de meditație ori de ascultat muzică.

Pentru cine este fotoliul-minune?

Răspunsul la întrebare îl poate da doar primăria. O fi pentru cineva din primărie? O fi un el? O fi o ea? O fi din vreo instituţie subordonată? Normal ar fi ca oamenii cu taxele la zi să știe pe cine și pe ce se cheltuie banii lor, însă la primăria Gherla lucrurile sunt de cele mai multe ori pline de mister, mai ceva ca în Zona Crepusculară.

Deşi instituţia plăteşte, tot pe banii cetățenilor, funcţionarea a vreo trei site-uri de internet, unul mai  neactualizat ca celălalt, niciunul nu lămureşte cetățenii: pentru cine e fotoliul? Intre noi fie vorba, nu zice nici măcar că s-a cumpărat.

Mai are primăria Gherla şi o pagină de Facebook, unde ar putea informa lumea cu lucruri utile. Dar ce sa vezi, acolo e preocupată să facă reclamă unui al patrulea site, aparent nuștienimenialcuie, noroc cu presa, care a scormonit şi a aflat detalii picante.

ACTUALIZARE: misterul s-a lamurit, fotoliul era pentru primarul Ioan Neselean. Si ca prin minune, toate linkurile de pe pagina de Facebook a primăriei spre site-ul la care activează cu sârg chiar consiliera primarului, au disparut! Puf!

Primarul din Gherla și-a tras site de știri, administrat de o firmă condusă de fiul său și consiliera personală. Publicitatea curge gârlă

sus(5)jos(57)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

 1. Eu pariez ca acest scaun face parte din trocul LOCAL dintre PMP si PSD.
  Avem cateva variante din care sa ghicim pentru cine este scaunul:
  1. Nasalean - primar- 10000lei salariu
  2 Trif Iulia- viceprimar- 6000lei salariu
  3 Barbos - administrator- 7000lei salariu

  sau cine stie. Poate mai sunt si alte intelegeri.

  sus(20)sus(11)

Lasă un răspuns