hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

gherla cinema

Un film românesc a umplut sala cinematografului din Gherla. Alături de spectatori, actori din film

Nu prea s-a mai întâmplat la Gherla ca un film să fie prezentat în premieră, cu participarea actorilor, iar de la „Fifty Shades Of Gray”, în urmă cu aproape 4 ani, nu s-a mai umplut sala cinematografului din oraș.

La o proiecţie obişnuită, în medie asistă o mână de spectatori, însă amatorii de comedie românească au avut miercuri parte de o provocare, la care au răspuns pozitiv, cu ocazia proiecției filmului „Pup-o, mă”.

La reprezentaţia de la ora 17 au onorat proiecţia regizoarea Camelia Popa şi actorii Văru’ Sândel – Alexandru Pop şi Alin Panc, primiţi cu simpatie de public.

Spectacolul de gală a dat ocazia spectatorilor de a purta o discuţie amicală cu oaspeţii bucureşteni, care s-au întreţinut cu multă prietenie şi admiraţie cu gazdele. Văru’ Săndel a recunoscut că şi până în prezent ştia de Gherla datorită fabricii de chibrituri de pe vremuri. A remarcat și impozanta catedrala armenească aflată în imediata apropiere și s-a declarat impresionat de frumuseţea orașului. Astfel de impresii a avut la plecare şi regizoarea Camelia Popa.

Filmul a stârnit hohote de râs, iar după reprezentaţia de gală a urmat încă o proiecție, tot cu sala plină.

Szekely Csaba

sus(22)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns