hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

bmth antivist electric castle

Un fan a urcat și a cântat pe scenă cu BMTH la Electric Castle, cum s-a descurcat – VIDEO

O nouă zi, noi experiențe ieșite din comun la Electric Castle! Sâmbătă seara, două trupe, britanicii de la Bring Me The Horizon și Subcarpați au reușit să convingă atât de mulți oameni cu show-ul lor, încât scena principală a fost, din nou, locul de unde s-a propagat distracția pe tot domeniu Castelului Banffy.

Dintre cei 51.000 de oameni prezenți în ziua a patra de festival, unul primește titlul de „cel mai norocos”. Un tânăr fan Bring Me The Horizon rămâne cu amintirea vieții lui de la Electric Castle, pentru că a avut șansa de a cânta alături de Oli Sykes. Extrem de bine primiți de fiecare dată de publicul de la castel, membrii Subcarpați au avut încă o dată certitudinea că au creat un adevărat fenomen în muzica românească.

clipul video a fost interzis la difuzare de SME

După o pauză de 3 ani, scena The Mill, situată în vechea moară a domeniului Banffy, s-a redeschis pentru un show secret. Aproape 300 de tineri care s-au încumetat să… Talk to God în punctul special din festival au avut astfel acces la un show exclusiv susținut de Kruder & Dorfmeister, care au sărbătorit alături de fani 25 de ani de carieră. Entuziasmul fanilor i-a convins să ofere un show suplimentar și în Hideout, în aceeași noapte.

Duminică e ultima zi la Electric Castle 2019 și aduce noi nume mari pe Main Stage –30 Seconds to Mars, trupa mai mult decât carismaticilor frați Leto. Înainte de show, cei mai dedicați fani ai trupei – veniți chiar și din Brazilia, UK, SUA sau Germania – vor avea o întâlnire exclusivistă cu membrii, chiar în backstage, în zona amenajată și rezervată doar artiștilor și celor din echipa de producție.

Noi obsesii de ascultat pe repeat? Electric Castle pariază pe Viagra Boys, o trupă post-punkfondată acum patru ani în Stockholm, găzduită de Hangar.Tot în această seară, Metric și Tokimonsta, o artistă cu o poveste de viață demnă de un film și totodată singura DJ de origine asiatică nominalizată la un Grammy vor putea fi văzuți live la Electric Castle.

Ultima zi, ultima șansă pentru a explora cele 30 de hectare de festival și a (re)trăi experiențele preferate ale tuturor celor care au petrecut măcar o zi în festival:selfie-uri cu literele volumetrice luminoase,un concert neașteptat pe scena Hideout, New Media Castle sau, de ce nu, o tură pe patinoarla 30 de grade.

sus(1)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns