taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
elicopter smurd aeroport cluj pompieri

Un elicopter SMURD cu probleme forțat să aterizeze de urgență la Cluj, l-au așteptat pompierii pe aeroport – VIDEO

Un incident care din fericire s-a încheiat cu bine s-a produs duminică, 12 ianuarie.

Un elicopter SMURD de la Jibou a făcut după-amiază o cursă de la Zalău la Cluj-Napoca, cu un pacient de aproximativ 70 de ani. Omul fusese resuscitat și a fost trimis pentru îngrijiri de specialitate la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

Pacientul a fost predat în siguranță, dar după realimentare și decolarea de pe aeroportul din Cluj, aparatul a întâmpinat probleme tehnice.

Potrivit lui Raed Arafat, într-o intervenție în direct la Antena3, la scurt timp după ridicarea elicopterului de pe pistă, pilotul a observat că un indicator de la bord arată o supraîncălzire la un generator al unuia dintre motoare. Procedura prevedea închiderea imediată a motorului, în timp ce celălalt motor trebuie să compenseze.

Tot potrivit procedurilor în astfel de cazuri, elicopterul a trebuit să mai zboare pentru a goli o parte din combustibilul recent alimentat. În jurul orei 15.20, elicopterul a revenit cu bine pe pistă. La bord se aflau patru persoane, între care pilotul, copilotul și personal medical.

Ca măsuri de siguranță, au fost trimise în întâmpinare autospeciale de stingere și echipaje medicale SMURD, dar nu a fost necesară intervenția acestora.

video în continuare

sus(1)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns