gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
mariflor gherla fabrica angajare inginer sofer muncitor sofer vanzator dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
scoala rascruci

Un elev s-a plâns că a fost lovit de un polițist în sala profesorală, la școala din Răscruci

La școala din Răscruci a fost organizată marți, 11 octombrie, o întâlnire cu polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bonțida. Întâlnirea s-a încheiat cu cercetări la nivelul IPJ Cluj, după ce între un polițist și un elev ar fi avut loc o agresiune.

Scopul activității a fost acela de a prezenta elevilor informații și recomandări privind conduita care trebuie respectată în timpul orelor de curs și în afara acestora și prevenirea implicării lor în fapte antisociale.

După sosirea la școală, polițiștii au fost solicitați de către un cadru didactic aflat în timpul orei de curs, să intervină la un caz de indisciplină, care s-ar fi aflat în derulare. Un elev s-ar fi manifestat într-un mod în care ar fi perturbat activitatea clasei, aflată în timpul unei evaluări.

Elevul a ajuns în sala profesorală, unde a discutat cu un polițist, iar apoi s-a întors în sala de curs.

Ulterior, copilul a menționat faptul că ar fi fost lovit în zona feței de către polițist.  Un echipaj medical sosit la unitatea școlară i-a oferit consultații de specialitate.

„Referitor la o eventuală agresiune a polițistului asupra minorului, precizăm faptul că la nivelul Biroului Control Intern au fost demarate verificări, urmând ca, în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile legale”, a transmis IPJ Cluj.

Apropiați ai copilului implicat spun că totul ar fi început de la faptul că elevul ar fi cerut colegilor de clasă un pix.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj tractari gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns